3,5" HDD for the HC1

Post Reply
deivizbass
Posts: 2
Joined: Sun Nov 24, 2019 8:04 pm
languages_spoken: english, spanish
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

3,5" HDD for the HC1

Post by deivizbass »

Hi,
My HC1 NAS is starting to run low on free space, and I need to go for a 3,5" drive. Ideally I would change the chassis/heatsink for the one in the HC2, but I'm not sure if I can get one. The other option is to get a case for the HDD and use a sata cable, but I don't really like this solution as it is bulkier and less robust.

Any idea will be appreciated, kind regards!

User avatar
odroid
Site Admin
Posts: 34661
Joined: Fri Feb 22, 2013 11:14 pm
languages_spoken: English, Korean, Japanese
ODROIDs: ODROID
Has thanked: 828 times
Been thanked: 715 times
Contact:

Re: 3,5" HDD for the HC1

Post by odroid »

3.5inch HDD requires additional 12Volt power rail.
So you need to change the PCB as well as the PSU.
We don't sell the chassis separately either.
Sorry about that.

deivizbass
Posts: 2
Joined: Sun Nov 24, 2019 8:04 pm
languages_spoken: english, spanish
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: 3,5" HDD for the HC1

Post by deivizbass »

Thanks for the info!

Post Reply

Return to “Hardware and peripherals”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest