My ODROID-XU4 doesn't work

Post Reply
yzyseal
Posts: 63
Joined: Tue Dec 01, 2015 9:01 pm
languages_spoken: english
ODROIDs: ODROID-XU4
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

My ODROID-XU4 doesn't work

Unread post by yzyseal » Mon May 13, 2019 2:40 pm

I was order 12pcs XU4 board at 20/04/2019 ,but one Xu4 board not work , and the other Xu4 board work normally.

When I power on, this XU4 board red LED is light, but the Blue LED is not light. I think this XU4 board have some problems, I'm want return to warranty.

I use 16G eMMC module XU4 linux ,the eMMC Module run right on other XU4 board.

Thank you very much!

User avatar
odroid
Site Admin
Posts: 32690
Joined: Fri Feb 22, 2013 11:14 pm
languages_spoken: English
ODROIDs: ODROID
Has thanked: 212 times
Been thanked: 364 times
Contact:

Re: My ODROID-XU4 doesn't work

Unread post by odroid » Mon May 13, 2019 3:12 pm

Can you please check the slide switch position?
Move back and force the slide switch several times and try again.

If it doesn't help, one of your XU4 boards seems to be damaged by uncertain electrical shock.
In that case, contact "odroid at hardkernel dot com" with a link of this post.
They will help your RMA process if you purchased the board from us directly.
Otherwise, contact your local distributor/reseller.
Sorry for the inconvenience caused.

yzyseal
Posts: 63
Joined: Tue Dec 01, 2015 9:01 pm
languages_spoken: english
ODROIDs: ODROID-XU4
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: My ODROID-XU4 doesn't work

Unread post by yzyseal » Mon May 13, 2019 6:10 pm

I have check the slide switch position is right. I have test several times.
I'll contact and apply RMA.
Thanks!

Post Reply

Return to “General Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest