First start up

Post Reply
gamekiller7
Posts: 5
Joined: Fri Jun 08, 2018 6:48 pm
languages_spoken: english
ODROIDs: C2
Contact:

First start up

Unread post by gamekiller7 » Fri Jun 15, 2018 10:07 am

So I just plugged everything in on my first c2. I got the 32gb pre installed Android emmc.

Hooked everything up and I got a configuration screen am I missing something? Every video or write up I see it normally just goes to the Android screen

Sent from my XT1650 using Tapatalk

User avatar
tobetter
Posts: 2581
Joined: Mon Feb 25, 2013 10:55 am
languages_spoken: Korean, English
ODROIDs: X, X2, U2, U3, XU3, C1
Location: Paju, South Korea
Contact:

Re: First start up

Unread post by tobetter » Fri Jun 15, 2018 10:34 am

Can you post the screen captured after Android is started?

gamekiller7
Posts: 5
Joined: Fri Jun 08, 2018 6:48 pm
languages_spoken: english
ODROIDs: C2
Contact:

Re: First start up

Unread post by gamekiller7 » Fri Jun 15, 2018 5:54 pm

Here it isImage

Sent from my XT1650 using Tapatalk

User avatar
tobetter
Posts: 2581
Joined: Mon Feb 25, 2013 10:55 am
languages_spoken: Korean, English
ODROIDs: X, X2, U2, U3, XU3, C1
Location: Paju, South Korea
Contact:

Re: First start up

Unread post by tobetter » Fri Jun 15, 2018 6:02 pm

Well...I am not sure what is the exact error since not easy to read your screen. It seems the booting is failure somehow just after Linux kernel is started and Android is not started if I am correct.
I suggest you to try to download Android image and flashing it to your eMMC.

You can download self-installation image from https://wiki.odroid.com/odroid-c2/os_im ... mallow_v41,
and flashing instruction from https://wiki.odroid.com/troubleshooting ... hing_tools.

Post Reply

Return to “Android”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests