[SOLVED] Not Booting

Very powerful gaming console solution based on Debian

Moderators: mdrjr, odroid

[SOLVED] Not Booting

Unread postby cliffyfromboro » Wed May 16, 2018 3:20 am

Hi, I have received my XU4 today and the aim was to install OGST. I had downloaded the latest image however, I can not get it to boot. I have successfully written Android 7.1.1 and Retropie ORA to the same sd card but OGST will not boot at all. One thing I have noticed is that there does not appear to be a fat32 boot partition once the image has been written to the card. I have tried using both etcher and win32diskimager and both produce the same result.

Once I put the SD card into the ux4 I get the red LED but no blue as with other images.

Anyone have any ideas?
cliffyfromboro
 
Posts: 15
Joined: Wed May 16, 2018 3:17 am
languages_spoken: english

Re: Not Booting

Unread postby odroid » Wed May 16, 2018 3:41 am

Did you download "ODROID-GameStation-Turbo-3.9.5-20171115-XU3+XU4-Jessie.img.xz"?
Can you check the md5sum value?
Code: Select all
3e93c7a577878c8e8da7efc34f05d789  ODROID-GameStation-Turbo-3.9.5-20171115-XU3+XU4-Jessie.img.xz
User avatar
odroid
Site Admin
 
Posts: 28707
Joined: Fri Feb 22, 2013 11:14 pm
languages_spoken: English
ODROIDs: ODROID

Re: Not Booting

Unread postby cliffyfromboro » Wed May 16, 2018 9:12 pm

How very silly of me, I flashed OGST for the U Version rather than the XU3/4 Version. Rookie mistake.

Thanks
cliffyfromboro
 
Posts: 15
Joined: Wed May 16, 2018 3:17 am
languages_spoken: english


Return to OGST-XU4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests