Defective Board

Post Reply
ClarkLawson
Posts: 1
Joined: Sun Aug 07, 2022 7:03 am
languages_spoken: english
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Defective Board

Post by ClarkLawson »

Hello, My brand-new XU4 board isn't functioning. It becomes too hot, and the OS does not load. I've never gotten one that doesn't work before. How should I proceed? I value your responses.

User avatar
rooted
Posts: 9634
Joined: Fri Dec 19, 2014 9:12 am
languages_spoken: english
Location: Gulf of Mexico, US
Has thanked: 761 times
Been thanked: 505 times
Contact:

Re: Defective Board

Post by rooted »

Could you describe the issue more? What power supply are you using, what OS image, eMMC or SD card, it boots and eventually freezes or doesn't boot and has not booted at all?

User avatar
mad_ady
Posts: 10815
Joined: Wed Jul 15, 2015 5:00 pm
languages_spoken: english
ODROIDs: XU4 (HC1, HC2), C1+, C2, C4 (HC4), N1, N2, H2, Go, Go Advance, M1
Location: Bucharest, Romania
Has thanked: 647 times
Been thanked: 950 times
Contact:

Re: Defective Board

Post by mad_ady »

And if it's xu4 and not xu4q, is the fan spinning when you plug the xu4 in?

L67GS
Posts: 862
Joined: Wed Apr 22, 2020 3:02 pm
languages_spoken: English, Jibberish, Pig Latin
ODROIDs: M1 8GB -w- MIPI-CSI Camera Kit, XU4, C1+,(3) C0's, and a whole big pile of accessories, VU7A Plus,, ect....
Location: Great Lakes Region, U.S.A
Has thanked: 248 times
Been thanked: 107 times
Contact:

Re: Defective Board

Post by L67GS »

I'm curious to see the answer to rooted's 2nd question. Betting that's not a HK power supply.

User avatar
rooted
Posts: 9634
Joined: Fri Dec 19, 2014 9:12 am
languages_spoken: english
Location: Gulf of Mexico, US
Has thanked: 761 times
Been thanked: 505 times
Contact:

Re: Defective Board

Post by rooted »

L67GS wrote:I'm curious to see the answer to rooted's 2nd question. Betting that's not a HK power supply.
Or the boot selector switch in the wrong position.
These users thanked the author rooted for the post:
odroid (Wed Aug 31, 2022 4:44 pm)

User avatar
mctom
Posts: 1938
Joined: Wed Nov 11, 2020 4:44 am
languages_spoken: english, polish
ODROIDs: OGA, XU4, C2, M1
Location: Gdansk, Poland
Has thanked: 222 times
Been thanked: 270 times
Contact:

Re: Defective Board

Post by mctom »

Also, does any LED light up?
Punk ain't no religious cult, punk means thinking for yourself!

Maintainer of PiStackMon

L67GS
Posts: 862
Joined: Wed Apr 22, 2020 3:02 pm
languages_spoken: English, Jibberish, Pig Latin
ODROIDs: M1 8GB -w- MIPI-CSI Camera Kit, XU4, C1+,(3) C0's, and a whole big pile of accessories, VU7A Plus,, ect....
Location: Great Lakes Region, U.S.A
Has thanked: 248 times
Been thanked: 107 times
Contact:

Re: Defective Board

Post by L67GS »

rooted wrote:
Wed Aug 31, 2022 4:35 pm
L67GS wrote:I'm curious to see the answer to rooted's 2nd question. Betting that's not a HK power supply.
Or the boot selector switch in the wrong position.
That's a good one too, but seeing as how it gets hot.....

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests