C4 not booting

Post Reply
human
Posts: 2
Joined: Sun May 02, 2021 3:52 am
languages_spoken: english
ODROIDs: C2, C4, HC1, H2+
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

C4 not booting

Post by human »

Hello

I've been using a C4 with Coreelec 9 for a couple of months now, also tried the new Coreelec 19 a month ago, no issues (except lack of app support). But the other day the screen was just black. Now I can get it to boot, just a black screen after hardkernel logo, red light is on, blue is flashing twice, the heatsink is cold, no LED activity on LAN, no ping. Tried multiple quality tested HDMI cables, monitors (signal is detected, either 1080 or 4k), sd cards, power supplies, imaging tools (RPI imager, Etcher, Rufus), images (official Ubuntus, Androids and Coreelecs), turned it on without anything connected, nothing...

On Ubuntu minimal I get a blinking cursor, no terminal, keyboard and mouse don't turn on. And once it started flashing red horizontal lines on the screen and then static.

Any other ideas?

User avatar
tobetter
Posts: 7803
Joined: Mon Feb 25, 2013 10:55 am
languages_spoken: Korean, English
ODROIDs: Many
Location: Paju, South Korea
Has thanked: 431 times
Been thanked: 1208 times
Contact:

Re: C4 not booting

Post by tobetter »

Do you see the blue LED if it just lits or is blinking?

human
Posts: 2
Joined: Sun May 02, 2021 3:52 am
languages_spoken: english
ODROIDs: C2, C4, HC1, H2+
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: C4 not booting

Post by human »

It's solid during hardkernel logo, then starts blinking twice, pause, twice, pause...
Afik, that means kennel running, but it's not.

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests